Glass Elegance | Clovishof 5, 5735 PN Aarle-Rixtel | telefoon: 06-47680293 | email: info@glasselegance.nl

Over ‘Glass Elegance’

Het was een logische stap om na vele jaren ervaring als hoofd-engineer bij een gespecialiseerd bedrijf in glas, Glass Elegance op te starten. Met jaren ervaring in het uitdenken, produceren en installeren van maatoplossing op het gebied van speciaal glaswerk, kon dit niet uitblijven.

De manier waarop we werken is simpel; nadat we een aanvraag hebben ontvangen, beginnen we “open minded” om te zoeken naar oplossingen om het doel van de klant te bereiken. We creëren elke keer iets unieks met de hoogste kwaliteit mogelijk. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken. Uiteraard moeten deze zich bewezen hebben en voor zover mogelijk bekend zijn. Enkel de beste natuurlijke materialen worden bij ons gebruikt waarbij glas de verbindende factor is.

Veel van onze klanten weten heel goed wat ze willen, echter is de vertaling van schets naar de werkelijkheid niet altijd makkelijk te overbruggen. Met volle overtuiging kunnen we zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het zoeken van unieke oplossingen. Elk project is speciaal en ons team is toegewijd om dromen waar te maken. We zijn dan ook trots dat we verschillende objecten hebben mogen maken voor de mooiste super jachten en villa’s over de gehele wereld.

Tiny van Brug, directeur / glasmeester